mandag den 16. december 2013

Konfekt og julekort

Traditionen i min familie er at jeg laver konfekt til hele familien. Jeg havde "chokoladefabrikken" med hjem til min mor i sidste uge, og fik lavet fire forskellige slags i løbet af tirsdagen. 
Der er ikke  den store variation fra år til år, for der er nogle varianter vi rigtig godt kan lide, og det levner ikke så meget plads til at afprøve nye....


Konfekt  med nougat og marcipan


Dadler fyldt med marcipan og overtrukket med chokolade.


Pistaciemarcipan.


Årets nyhed: lakridsmarcipan, omviklet med almindelig marcipan indfarvet med rødbedesaft, og dekoreret med hvid chokolade. Lakridsmarcipanen var noget min svigermor købte, og jeg er ikke sikker på det nogensinde bliver min favorit.

På scrapsisters' julekortkursus var det Tina der havde lavet den sjette dags oplæg.


Julekortet er lavet med en lille lomme, hvori der sidder et til og fra mærke. Når man tager til og fra mærket væk er kortet stadig dekoreret.


Ha' en god dag
Anne

10 kommentarer:

  1. mums... lige noget for mig - konfekten ser bare så lækker ud!

    SvarSlet
  2. Hold da op en gang chokolade og marcipan - ja det er jo slet ikke mig - men flot ser det da ud.
    Søde julekort.

    SvarSlet
  3. Søde kort og lækker konfekt.

    SvarSlet
  4. Mums også lige noget for mig :-) og flotte kort

    SvarSlet
  5. Ihh hvor ser det lækkert ud. :-)
    Flotte julekort.

    SvarSlet
  6. Godt nok fint juleguf, su har lavet. Vi lavede også her i week-enden, men det kan også ses, at det var børnene, som fik lov til at lege, men det er jo lige meget, det smager lige godt af den grund, og ungerne elsker det bare.

    SvarSlet
  7. man bliver jo helt lækkersulten:-) og søde kort
    Anja

    SvarSlet
  8. Ja, der er da marcipan til et par dage......Lækkert ser det ud.
    Marcipan med lakrids har jeg aldrig set før. Men forleden fik jeg en flødebolle med lakridssmag i skummet. Det var rigtig lækkert, men jeg elsker også lakrids.
    Søde kort du har lavet.

    SvarSlet
  9. Ja, der er jo mange gode muligheder, når man skal lave chokoladekonfekt. Jeg er så heldig, at jeg har været på chokoladekursus ved byens konditor i de sidste 6 år, så jeg har prøvet en masse forskelligt, som jeg aldrig selv ville have kastet mig ud i. Har nu også selv fået mine favoritter :)
    Sødt og smart kort, når det stadig er pyntet, selvom taggen er taget ;)

    SvarSlet
  10. Nu er jeg godt nok blevet lækkersulten Anne. Kan du have en rigtig god jul og godt nytår! Knus karina

    SvarSlet