søndag den 25. december 2011

Glædelig jul

Det er juledag og det er blevet aften. Vi har haft en stille og rolig dag herhjemme efter julebesøg hos Pers familie i går.
Andreas varmede op til julen med feber og mærkelige drømme natten mellem den 23. og 24. december. Han holdt ud hele dagen i går men på meget lavt blus. Også i dag har han haft feber, så juledag hjemme har været et hit - vi har alle gået rundt i nattøj det meste af dagen (undtagen da jeg var ude at lufte Måne)


Nu har pc-problemerne her i huset efterhånden stået på i godt 2 måneder - derfor har der været så stille på bloggen. Nu har jeg lånt min mors bærbare, så jeg kan få lagt kort og layouts ud på nettet. Jeg glæder mig til at komme i gang igen.


Disse to layouts lavede jeg til konkurrencerne til Convention i Middelfart. Begge var bundne opgaver til fri fortolkning.
Det første skulle være monokromatisk, dvs. at der kun må bruges én farve, men til gengæld alle nuancer af farven. Jeg valgte rød på grund af de lyserøde kirsebærblomster på billederne. 
Blomsterne er fotograferet på mine forældres 40-års bryllupsdag den 26/4-2009. Vi var så heldige med vejret og kunne sidde ude om eftermiddagen.
Det andet layout er lavet med udgangspunkt i en skitse (frit fortolket!!) Skitsen kan du finde her
Vi så larverne en dag vi var på vej til eller fra tur i skoven med Måne. Der var så mange at alle bladene på en hel gren på egetræet var afgnavet. Det er lige før jeg vil påstå, at vi kunne høre dem gnaske. 


Det var hvad I får fra mig i aften - nu vil jeg vove mig ud i blogland for at samle ny inspiration inden jeg rykker hen foran kuk-kassen til Meryl Streep og Pierce Brosnan
Fortsat glædelig jul til jer alle
Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar