tirsdag den 17. april 2012

Børnefødselsdagskort

Andreas skulle til fødselsdag her i weekenden, og så skulle der jo følge et kort med pakken. Det øverste kort er lavet til Noah, og først havde jeg ikke tænkt mig at lave flere, men Per var så vaks at minde mig om, at der sikkert kommer en lind strøm af børnefødselsdage, når Andreas starter i skole. Han foreslog, at jeg lige så stille laver et lager, så Andreas    bare kan vælge hvilket kort han synes vi skal bruge.
Tigeren og det tigerstribede baggrundspapir er fra en kreativ mappe fra Aldi. Bogstaverne er qk-alfabetet moxie. De har fået glossy accent.


Skildpadden her er fra samme mappe som tigeren (ligesom hjerterne og sneglene længere nede). Baggrundspapiret er sådan noget mønsterpapir, der mærker som fløjl. Det har fået sværte, men det er længe siden, så jeg husker ikke hvilken. Bogstaverne er igen moxie med glossy accent. Sløjfen er af organza-bånd. Rammen er en gammel rest fra Karen-Marie klip, og det ternede papir en rest "Sofies dream". Stemplet er sværtet med distress ink "worn lipstick"
Det var alt for denne gang. Nyd livet!
Anne

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde børnekort, de skal da nok vække lykke.
  Jeg tror også du vil blive glad for et lille lager af børnekort.
  God dag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Supersøde fødselsdagskort....

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde.

  Du har to godkendelsesord på din blog.

  SvarSlet
 4. Nårh...de er søde ;-) (især sneglen, hvor er han kær)

  SvarSlet
 5. hvor er de søde . er enig med Mette .. sneglene er bare for søde :)

  SvarSlet
 6. Det er nogle søde børnekort.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet