torsdag den 24. maj 2012

Scrapweekend i Hejlsminde

Jeg har været på en skøn scrapweekend i mine svigerforældres sommerhus. Vi var 8 tøser, som hver havde scrapting nok med til at fylde sommerhuset. Det var Sanne, Annette, Camilla, Mie, Linda, Mette Pernille og "mig selv - sagde hunden".
Vi har snakket og scrappet til sent både fredag og lørdag aften, og faldt rigtig godt i hak med hinanden selv om de fleste af os var fremmede for hinanden da vi kom.

Vi har haft et par helt eller delvist bundne opgaver og derudover har der været fri leg - og gang i bigshot-maskinerne, så vi kunne bruge hinandens dies.

Annette havde en opskrift med på et layout - et blindlift, hvor der ikke var et eneste billede, men punkt for punkt skrevet op, hvad vi skulle bruge og hvor det skulle sidde. Det var på én gang enkelt og drøn svært (og somme tider kniber det at læse og forstå). Det øverste layout er mit resultat, med en enkelt "fejl" i forhold til opskriften og et enkelt bevidst omvalg. På Annettes blog er der billeder af alle vores blindlift.

Det andet layout er "fri leg", men inspireret af en skitse, som Mette havde med. Baggrundspapiret er fra Artemios serie "Best of Paisley", som jeg købte en del af, af Mie. Det er skønne farverige papirer.

Camilla havde en udfordring med, hvor vi skulle vælge "tre på stribe" i et kvadrat med 9 felter. I hvert felt var der en teknik eller et materiale, og til kortet måtte vi kun bruge ting fra den række vi havde valgt.
Jeg valgte "stempler, knapper og embossing", og testede en, for mig, ny teknik jeg havde set på Pinterest. Først embosser man kanten af et stykke papir ved hjælp af en ramme, og derefter embosser man "hullet i midten". På billedet kan man ikke se den ydre embossing særligt tydeligt, men det er TH embossingfolder med slidte mursten, som efterfølgende er sværtet med distress ink "Pine needles". Stemplerne er fra Waltzing mouse.

Jeg havde en udfordring med, som var baseret på et sæt spillekort. Vi nåede den ikke, men vi har alle trukket 15 kort, som tilsammen repræsenterer farvevalg, teknikker, pynt og opsætning. Mit eget resultat kommer i et senere indlæg.

Vejret i weekenden var lidt ustadigt, så vi kunne ikke spise ude - rydde op i alle vores sager ville vi heller ikke til hvert måltid, så vi spiste i køkkenet. Det var ud fra princippet: "hvor der er hjerterum er der husrum", for det var kun lige at vi kunne være der. Til gengæld var maden god og rigelig - lørdag aften bød på sushi, som Mette og Camilla havde lavet. Det så superflot ud og smagte fint.
 
Tak for en fantastisk weekend. Jeg glæder mig til vi gentager den næste år.

Knus Anne

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at i har haft en hyggelig weekend =D
  Og så været så produktive =D
  Skønne layouts

  SvarSlet
 2. Ja, det var en dejlig weekend - og det må vi gøre igen næste år. Måske uden såååå meget mad...hihi. Men lækkert var det.

  Godt du tog initiativet til den tur.
  Det var flotte ting, du fik lavet, men desværre snyder farverne her på skærmen.

  God pinse til dig.

  SvarSlet
 3. Det ser superhyggeligt ud....og fine ting du fik lavet...

  SvarSlet