tirsdag den 5. juni 2012

Kort med paraply-mand


Jeg er så småt begyndt at sælge mine kort - så pludselig må jeg sætte tempoet lidt op. Jeg tror jeg har fundet en god fidus, nemlig at jeg laver to, hver gang jeg skal bruge et. Når først jeg har været kreativ, tager det trods alt kortere tid at lave et kort til. 
Disse to kort er lavet med aluminiumstape, der er sat på karton og derefter embosset med Tim Holtz murstensfolder. Jeg havde sværtet embossingfolderen ved begge kort, men på det første kort var det med distress ink, som ikke ville tørre (i hvert fald ikke på den tid jeg gad at vente). Det var et farligt svineri på fingrene, så der måtte farven tørres af igen. 
Det andet kort er lavet med sort stas-on, som gav det ønskede resultat. Teksten på det første kort er stemplet og embosset, men ikke helt skarp, så på det andet kort blev teksten stemplet med sort i stedet. Det sidste løft, som kort nr. 2 fik er at kortbasen er større end forsiden, så der er en lille ramme omkring.
Ha' en god aften
Anne


5 kommentarer:

 1. De da blevet super gode...!
  Nej distress ink tørre ikke helt på det desværre :(
  Er ret vild med de mursten, det ser virkelig godt ud..

  Ja det en god ide at lave 2 på en gang..
  og man kan altid gøre det med forskellig tekst eller opsætning eller noget hvis man ikk vil ha dem helt ens..
  Det gør jeg tit :)

  SvarSlet
 2. Flotte kort. God ide at lave to ad gangen, håber du så kan følge med

  SvarSlet
 3. flotte kort - tror jeg må ha' den paraplymand på ønskesedlen.....

  SvarSlet
 4. Flotte kort, kunne være man skulle prøve det en dag, tror dog lige jeg vil have købt noget alkohol ink til at male det med.

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine... flot baggrund til manden med paraplyen. God onsdag

  SvarSlet