fredag den 4. juli 2014

En kollega fylder 60

Jeg har en haveinteresseret kollega, som lige er fyldt tres. 
Hun skulle have et par gavekort i fødselsdagsgave, så jeg måtte i gang med at lave kort med plads til det.


Det første kort blev et tykt kort med plads til en lille æske. Inspirationen fandt jeg ved at kombinere to forskellige kort, jeg så i Ett trykk. 


Papirerne jeg brugte stammer begge fra My minds eye - en blok der hedder "So Sophie". Det jeg har brugt på forsiden, var ellers ét jeg aldrig troede, jeg ville få brugt. Det er alt for stort i mønstret. Til dette formål passede et lille udsnit dog fint. Jeg har brugt samme udsnit uden på og indeni kortet.


Kortet kan lukkes med en sløjfe.


Det andet kort lavede jeg bare med en lomme på indersiden af kortet. 
Jeg havde set et kort i Ett Trykk, som jeg ville bruge, men den opsætning kunne jeg ikke omforme til et aflangt kort i stedet for et kvadratisk. Det var lige gyldigt, hvad jeg gjorde, så så det forkert ud. 
I stedet har jeg pyntet med bort, bånd og blomster, så jeg er kommet langt uden for min egen komfort-zone. Jeg har længe haft det yndige papir med rosenknopperne, så det er godt at få det brugt. Jeg mener det er fra Pion, men er ikke sikker.


Dette sidste kort var egentlig det første. Det lavede jeg for flere måneder siden med min kollega i tankerne, men da gavekortene var købt viste formatet sig at være helt forkert. Mon ikke jeg finder en anden 60-årig, som jeg kan glæde med dette kort?! Blomsterne er lavet med mønstret papir samt vellum, dekoreret med alcohol ink. 

Jeg har netop lukket og slukket på mit arbejde og ser frem til tre dejlige ferieuge. De kommer til at gå med en blanding af hygge og hårdt arbejde. Vi har et ombygningsprojekt på vores hus, som har fyldt meget mentalt i lang tid, og som nu endelig skal sættes i gang. Det bliver godt at få taget hul på det (og det bliver endnu bedre, når vi hen på efteråret bliver færdige med denne etape). 

Ha' en god weekend.
Anne


Ingen kommentarer:

Send en kommentar