søndag den 18. marts 2012

Convention, anden del

I god tid inden convention, havde jeg lavet de to layouts til konkurrencerne. Især dette, hvor opgaven lød: "brug mist", ville jeg hellere lave hjemme, hvor jeg kunne grise så tosset jeg ville.
Jeg har sprøjtet med glimmermist i farven Harvest orange og vist også med "Tuscan sun". Der er også sprøjtet med vand, så misten kunne løbe. Bagefter har jeg stemplet med baggrundsstempler sværtet med distress ink "Dried  marygold"og "Spiced marmelade". Tekststemplet er fra Hero Arts, prikkerne fra Tim Holtz - textures og blomsterranken langs siden er et rullestempel fra Stampin' up. De andre blomster er stemplet og embosset.
Dette layout var jeg begyndt på i ugen op til convention. Om eftermiddagen lørdag blev det gjort færdigt. Baggrundspapiret er vist fra en serie fra DCWV "Fall". Den orange matte med prikkerne er fra Artemios serie "Antique dots"
Jeg har brugt magic mesh og en rest med pletter, som kunne ligne de rør Andreas kravler i. Bogstaverne i titlen er qk-alfabetet Zoe. De tre øverste billeder er flosset på kanterne og sværtet med distress ink "Spiced marmelade".

Lørdag eftermiddag var jeg på make-and-take hos Picturing the world. Vi kunne lave forårskort, hvor vi først stemplede en baggrund og derefter stemplede ovenpå med motivstempler. Disse blev sværtet og derefter sprayet med vand for at få en mere akvarel-agtig effekt. Jeg synes teknikken er spændende, men for mit vedkommende kræver den lidt øvelse for at blive rigtig god.


Ha' en god søndag aften og en fin ny uge der begynder i morgen.
Anne2 kommentarer:

  1. Flotte, flotte layouts. Der har du da fået "griset" til den store guldmedalje.
    Kortet er også blevet rigtigt fint
    En god uge til dig også

    SvarSlet
  2. Flotte layouts og kort du har lavet.

    SvarSlet