tirsdag den 20. marts 2012

Kort med blomster i mange lag

Jeg har alle dage syntes, at det ser godt ud, når folk pynter deres kort og layouts med blomster. Jeg har bare aldrig selv været særlig god til det. Det plejer at gå sådan, at når jeg har sat én blomst på siger min hjerne at der er riiigeligt med pynt. 
Nu har jeg købt en Tim Holtz die, der kan lave 3 forskellige slags blomster i flere forskellige størrelser - så må jeg øve mig og se om jeg kan blive bedre til at variere mængden af pynt.


Kortet her er lavet med et billede fra en gammel rejseserie. Det er stanset ud med spellbinders labels 8 - det blå karton er bagefter skåret ud med ca. 3 mm kant.
Blomsterne er lavet med nogle af de andre billeder fra rejseserien. Jeg synes godt om det farvespil det giver, at de ikke er lavet af ensfarvet papir. Alle kanterne på blomsterbladene er sværtet med distress ink "Walnut stain". Swirlerne langs billedets kanter er også lavet med spellbinders. Det hele er sat på en baggrund af craft-karton.


Jyttes blog blev jeg opmærksom på, at der på Skrapperikets Utfordringsblog lige nu er en udfordring, hvor "craft-farven" skal indgå. Den prøver jeg at deltage i med dette kort.


Ha' en god aften - jeg vil se, om ikke jeg kan lave flere kort med blomster :-)
Anne

8 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt kort... og de blomster er da bare så skønne. Kender godt det med at ikke at ville overpynte;-)
  God aften

  SvarSlet
 2. århhh de blomster er da super flotte du er da go ;O)) bare jeg var lige så go til det med blomster, har det på samme måde som dig med less is more. altså lidt er bedst..men vi må jo sande at når det gælder blomster er mange bare så rigtigt meget sødt

  SvarSlet
 3. Ser rigtig godt ud. Vil ogsåselv gerne blive bedre til at bruge blomster.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig godt ud - kan godt lide sådan en klynge med blomster på et kort, og som du selv siger så er det fint når det er lavet i changerende mønsterpapir.

  SvarSlet
 5. Lækre blomster du har fået lavet - til et smukt kort.
  Nej behold du den die - hihi.

  SvarSlet
 6. Lækkert lækkert! Flot med de mange blomster.
  Du må have en god onsdag.

  SvarSlet
 7. WOWWWW, dette var skikkelig lekkert :)
  Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår :)

  Unni
  Scrapperiket

  SvarSlet
 8. Kære Anne
  Nej hvor har du været flittig og dygtig:-) mange flotte scrap/kort du har lavet. Rigtig god og kreativ påske til dig,
  vi ses efter påske, kram fra mig:-)

  SvarSlet