mandag den 23. juli 2012

Guldbryllupskort

Jeg fik en bestilling fra én af vores naboer, på et kort til et guldbrudepar. Gaven skulle være penge, og da guldbruden selv er kreativ måtte kortet gerne være lidt ud over det sædvanlige. Det er første gang jeg decideret laver bestillingsarbejde, så det var en spændende opgave at gå i gang med.
Her ses kortet fra forsiden. Det er som en ganske lille dametaske, som kan foldes ud. Basen er et ark hvidt karton (12"*12"). Det er beklædt på alle udvendige sider og de fleste indvendige. Det lysegrønne papir er fra Artemio "Antique dots". Jeg mener det mørkegrønne er fra Scissors sisters.Tallene er skåret ud i guldbølgepap. Blomsten er sat sammen af hhv det mørkegrønne papir og noget guld+brunt som havde en en vis lighed med tapet.
Her er kortet foldet ud. Det hvide felt for oven er til den personlige hilsen. Nedenfor har jeg levet en lomme til penge. Jeg har brugt samme mørkegrønne papir, men afsluttet med en bort med hjerter fra Fiskars. Forbogstaverne er lavet med TH-alfabet "vintage market". Hjerterne er lavet med qk-die. I det runde felt nederst har jeg sat et citat ind om kærlighed. Alle kanter er sværtet med cat's eye "chocolate". De nederste tre billeder er detaljer.Jeg er selv blevet rigtig godt tilfreds med resultatet. Naboen, der havde bestilt kortet var helt overvældet, og det er dejligt, når bestillingsarbejde modtages så godt.

Jeg havde søgt efter inspiration på nettet og fandt en god vejledning her: http://kristineskort.blogspot.dk/2011/03/tutorial-folded-handbag-card.html

En ny uge er klar - den sidste på arbejde inden sommerferien kalder.
Anne9 kommentarer:

 1. Sikke et flot "kort"..jeg er ikke i tvivl om at det bliver godt modtaget. Jeg holder også meget af bestillingsopgaver, især dem hvor jeg udfordres, som jeg kan fornemme at du er blevet. En af de gode ting er jo at glæde andre og er bestilleren tilfreds, som din er, så er det jo perfekt ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot. Kan godt forstå at det blev godt modtaget.

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er den bare smuk!!!!

  SvarSlet
 4. Supersmukt og totalt gennemført arbejde

  SvarSlet
 5. rigtig fint, stort flot arbejde du har lagt i dette kort

  SvarSlet
 6. Hvor er det et flot kort:)
  Jeg sidder selv og laver kort til guldbryllup,
  så det citat, kom som sendt fra himlen;)

  SvarSlet
 7. Kære Anne
  Rigtig flot kort eller gaveindpakning, du har lavet her.
  Knus

  SvarSlet
 8. Kære Anne
  Rigtig flot kort eller gaveindpakning, du har lavet her.
  Knus

  SvarSlet