fredag den 20. juli 2012

Nye staffelikort i pink

Normalt er pink ikke just min yndlingsfarve, men det mønstrede papir med blomster i en lidt mørk nuance af pink samt MASSER af  glimmer kunne blive til to staffelikort, som selvføgelig skulle pyntes med endnu mere pink.
Til det øverste kort har jeg brugt mønstret papir med forskellige damesilhouetter. Ovalen er en spellbinder. Jeg har pyntet med klare glimmersten rundt langs kanten. Inden i er pink papir med prægning. Det er halvperler der holder kortet åbent, mens "tillykkeskiltet" er pyntet med lyserøde glimmersten. Langs med skrivefeltet er det en fiskars bort med hjerter.


På det nederste kort er motivet stemplet og embosset og det samme er kanten. Inden i har jeg brugt ensfarvet bordeaux karton og pyntet med klare glimmersten. Igen er det halvperler der holder kortet åbent. Stemplet er fra Krimarlott - der står "Nyd dagen, den kommer aldrig tilbage."


 
Jeg er kommet til at holde meget af staffelikort - de ser ud af meget men tager ikke nødvendigvis lang tid. Eneste ulempe er, at der ikke er ret meget plads til at skrive på.

God weekend.
Anne 4 kommentarer:

  1. Meget flotte staffelikort

    SvarSlet
  2. Rigtig flotte staffelikort og flotte stempler du har brugt.
    De kort er så sjove - og hurtige - at lave. Og ser så elegante ud samtidig.
    God weekend.

    SvarSlet