lørdag den 2. februar 2013

Flere brune kort

Jeg har leget lidt mere med Hero Art's stemplet "newspaper skyline".
På det øverste kort har jeg stemplet med versamark og embosset med hvidt. Kortet er pyntet med en blonde, en stor brun knap, lidt twine og en organza-sløjfe samt tre halvperler i øverste hjørne.Det andet kort er lavet med samme stempel, men i stedet for embossing har jeg brugt "perfect pearl" i en gylden farve. Det gav en lille udfordring i forhold til fotografering, for motivet var næsten usynligt, med mindre det fangede lyset.
Jeg har brugt guldbånd og guldsløjfe, en spellbinder die, hvorpå jeg har stemplet "held og lykke". Skiltet er pyntet med et par små blomster og en sommerfugl.
Kortbasen er lavet af et papir der er lysegrønt på den ene side og meget blegt på den anden side. At det er grønt fremgår ikke på billedet, men jeg kunne vælge om man skulle kunne se baggrunden eller motivet.Lige nu har Andreas en legekammerat på besøg, og i aften står der MGP på programmet.
Måske bliver der også tid til lidt kreativ leg. En af naboerne har lige bestilt et par kort til april måned, så jeg må hellere komme i gang.

Ha' en god weekend
Anne


4 kommentarer:

 1. Super flotte kort.
  Også god weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Virkelig flotte kort. Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 3. HVor er de flotte ... så fint med dette stempel og disse farver.
  God søndag eftermiddag

  SvarSlet