fredag den 14. juni 2013

Kort med zebra

Jeg har nok en gang forelsket mig.....
Denne gang er den store kærlighed et stempelsæt fra Stampin Up. Det hedder "Zoo review" og er stregtegninger af vilde dyr. Der er giraf, løve, zebra, isbjørn og pingvin. Det første kort jeg lavede med sættet kan ikke offentliggøres endnu, da det er med i telephone game på Scrapsisters


Det andet kort jeg har lavet med et stempel fra det nye sæt er dette, hvor jeg har brugt zebraen. Baggrundspapiret er fra Karen Marie klip. Det har et svagt mønster på den side jeg har brugt. Den sorte blonde købte jeg hos Scraphouse her i vinter, men har ikke taget den i brug før nu. 

Jeg deltager hos Scrap'a'long, hvor udfordringen er brug mindst 10 perler.

Ha' en god dag og en god weekend. Om lidt tager jeg på personaleseminar på Vingstedcentret. Det bliver både spændende og hyggeligt. Vi skal snakke om fremtidens biblioteker og bibliotekstilbud.

Anne

3 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort, og jeg er helt vild med den sorte blonde, du har brugt, hvor er den fra?
  God week-end og seminar til dig også.

  SvarSlet
 2. Det var da også et lækkert stempel - og flot kort du fik lavet med det. Smart måde at bruge 10 perler på. Det ser godt ud.
  God fornøjelse i Vingsted. H har lige været i Jeraldermiljø omme bagved. Fantastisk sted - og hvis du ikke kender det, så var det et hint til en god spejdertur.
  God lø/sø bagefter.

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt stempel og sødt kort. Jeg glæder mig til at se dit bidrag fra telephone gamet. Jeg har også deltaget og er vild nysgerrig ;-)

  SvarSlet