torsdag den 13. juni 2013

Scrap i Munkebo


Sikke tiden flyver.....

For snart to uger siden var jeg til "Scrap i Munkebo". Det var et rigtig hyggeligt scraparrangement, hvor vi selvfølgelig kunne scrappe af hjertens lyst i to dage, og som bonus desuden kunne bruge idrætscentrets andre fasciliteter. Det er godt for en forkrampet scrappekrop at tage en tur på bowlingbanen eller i svømmehallen.

Min produktivitet kan man stille spørgsmål til, men to layouts blev det til i løbet af lørdagen.


Til det første layout har jeg brugt et billede af mine forældre. Langs kanten af billedet har jeg ridset en ramme med bagsiden af min skalpel. Kanterne på det orange papir er lavet med en Martha Stewart punch. Blomsterne var hvide før jeg gik i gang med distress ink i farverne "Dried marigold" og "Spiced marmelade". Jeg har det normalt fint med white space, men denne gang syntes jeg alligevel det blev FOR bart over billedet, og da jeg ikke havde hverken mists eller dylusion inks med fik layoutet en håndfuld glimmersten i stedet.

Mit andet layout er lavet med billeder fra Sommerland Syd. Det er Per og Andreas der prøver kræfter med Tarzanbanen. De store bogstaver er en alfabet die fra Tim Holzt og de små bogstaver er et qk alfabet. De store bogstaver har fået glossy accent på overfladen, men det ses ikke så tydeligt på billedet.

Ha' en god dag.
Anne

4 kommentarer:

 1. 2 gode LOér her, de er bare skønne og godt lavet.

  SvarSlet
 2. Super flotte layouts :)
  De er bare fantastiske.

  SvarSlet
 3. Rigtig fine LO's. Er helt pjattet med det lille alfabet :)

  SvarSlet
 4. Rigtig fine layouts du har lavet og bare rolig! Det med produktiviteten er vist ikke så vigtigt ;-) Jeg nåede kun et enkelt kort om søndag...det er jo ikke meget. Jeg kan dog love for, at jeg hyggede mig og det var nogle rigtig dejlige dage...

  SvarSlet