fredag den 25. oktober 2013

Kort med dylusion farver

I sommer legede jeg lidt med dylusion-farverne fra Ranger. På de første to kort er det "Cut grass" "London blue og "Lemon zest". 
Jeg startede med at spraye med grøn og blå. Så stemplede jeg bladene med et af dylusion stemplerne - sværtet med stas-on (eller anden vandfast sværte).Da bladstemplet var tørt tog jeg noget af farven af bladene. Det er noget af det fede ved dylusion. Det er en meget mættet farve, men også så vandopløselig, at man med en våd pensel kan tage meget af farven af igen. Fuglen på det første kort er fra TH og sommerfuglen på det andet kort er fra Hero arts.


På det tredje kort har jeg tilføjet "postbox red" blandet med den gule, for at få lidt mere efterår ind. Det er lavet på convention for at vise en sød scrapper nogle af de muligheder vi har med dylusion-farverne.


Også her er fuglen fra TH.
Jeg synes det er fedefarver at lege med, og kun fantasien sætter grænserne..... jeg er ikke færdig med at afprøve og undersøge dem! Der er bare én ulempe: fingrene og alt omkring én risikerer også at få farve.

I aftes havde vi politisk møde/ debataften på mit arbejde, og publikum var så spørgelystne, at det kostede et par timers nattesøvn. I dag er der forbud mod julekortkurset, for det kunne nemt koste lidt flere timer af den hårdt tiltrængte skønhedssøvn. 

Ha' en god weekend.
Anne


4 kommentarer:

  1. Rigtig smukke kort. Det er ikke lige noget, som jeg kaster mig over, men derfor kan jeg jo heldigvis godt se, hvor smukt det er!! Mine evner ville heller ikke række til det tror jeg...hi hi hi...

    SvarSlet