søndag den 20. oktober 2013

Løvekort

Min "sommerforelskelse" i år var et stempelsæt med vilde dyr fra Stampin up. Jeg har tidligere brugt zebraen og giraffen, og nu er turen kommet til løvestemplet. 

 

Jeg har stemplet ham med distress ink - vist nok "walnut stain". Kroppen har fået lidt farve med "scattered straw" og "mustard seed" og manken er "tea dye". Blomsterne i hjørnet var før hvide, men fik en tur med de samme farver som jeg brugte til løven.
Kornet bag løven er et baggrundsstempel fra Hero art's. Det er stemplet med versamark og derefter drysset med perfect pearl.

Jeg er tilmeldt julekortkurset hos scrapsisters

Julekortkursus 2013

Det er fuldt af god inspiration, men det har en kedelig effekt på min nattesøvn.....jeg skal liiige klistre lidt mere inden jeg går i seng. Det er vist godt, at jeg i den forgangne uge har haft efterårsferie i nogle af dagene, for ellers ville jeg vist ligne en hængt kat nu. 
Det har også den midlertidige effekt, at min blog ligger meget stille, for jeg vil hellere bruge tiden på at lave kort. Til gengæld giver det en masse indhold til bloggen senere. Det er et løfte fra mig til jer der somme tider kigger forbi.

Ha' en rigtig dejlig søndag aften.
Anne


4 kommentarer:

 1. Rigtig sødt løvekort med fine teknikker....og fint stempel.
  Jeg springer julekortkursus over i år, for jeg har ikke fået lavet de sidste fra 2012. Men jeg kommer alligevel alt for sent i seng.....også uden kursus.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et supersødt kort Anne, rigtgtig flot, og jeg må også sige, at jeg allerede er bagud med kurset, da jeg har en del andet, som var bestilt og derfor er nødt til at komme lidt først, så kommer også alt for sent i seng, men det er nu bare almindeligt her i huset, så bestemt ikke på grund af noget af det her ha ha ha

  SvarSlet
 3. Virkelig flot og gennemført kort

  SvarSlet
 4. Sikke et sødt kort og helt usædvanligt at se i DK....og det er fedt!! God kombination med Hero Arts stemplet i baggrunden ;-)

  SvarSlet