fredag den 13. marts 2015

Kort fra weekendens convention


I sidste weekend var jeg på convention i Middelfart. 
Som altid var det en stor fornøjelse at være med. Jeg havde materialer nok med til de første 10 scrappere eller mere, men fik ikke brugt mange af dem. Så er alt jo som det plejer at være. Jeg fik suppleret mine materialer op og nye behov opstod.
Jeg fik lavet 4 kort i løbet af weekenden, men det er kun de tre af dem jeg viser frem her (endnu i hvert fald).

Det første kort er lavet på en make 'n' take hos Picturing the World.
Først stemplede jeg teksten og  embossede den med hvidt. Derefter stemplede jeg med et baggrundsstempel sværtet med grøn og blå distress ink. For at får teksten til at træde tydeligere frem lavede jeg splats med distress stain. Til allersidst fik kanten lidt sølvfarve.


Det andet kort jeg lavede var til skitseudfordringen. Jeg fulgte den ikke så nøje, men brugte de fleste elementer. Det blev til et kort til en af forårets konfirmander.

Baggrunden lavede jeg med en helt ny stencil fra TH. Jeg har brugt distress ink i farven old paper, og derefter har jeg sværtet kanterne med shabby shutters. 
De to dies er også blandt nyanskaffelserne. Jeg har længe gerne villet have nogle lidt mere pyntede dies, så det fik jeg gjort noget ved her i weekenden.


Det sidste kort jeg  vil vise i denne omgang er et staffelikort, inspireret af det kort kursisterne lavede på Lisas kursus om lørdagen. Jeg deltog ikke selv i kurset, men så resultatet hos nogle af de omkringsiddende. Du kan se kortet på Lisas blog

Jeg kommer ikke i nærheden af den detaljegrad som Lisa har, men jeg har øvet mig i at lave et mere detaljeret kort end jeg er vant til.
Det var alt for denne gang. 
Jeg ønsker aller der kigger forbi en god weekend.

Anne


4 kommentarer:

  1. waue super flotte alle sammen, du er da bare rigtig go, og jo de er da detaljerede. flot flot

    SvarSlet
  2. Så flotte kort her alle sammen. Virkelig godt gået med dem alle.

    SvarSlet