tirsdag den 28. maj 2013

Kort med stor blomst

Min gode nabo (og trofaste kortkøber) bestilte et kort til en dame hun kender, som godt kan lide at få et pænt kort til sin fødselsdag.
 Jeg havde stort set frie hænder, men kortet skulle være i lidt friske farver - lidt "maj-agtigt".


Det ternede, lilla papir kom fra resteposen - måske er det fra DCWV's serie Fall. Urskiven ovenpå er en TH-die, som er stanset ud i blank, lyserødt papir med struktur. 
De to store blomster er nogle af de første blomster jeg købte (fordi det andre lavede med blomster så sååå fantastisk ud). De har boet hjemme hos mig i rigtig lang tid, og var oven i købet pist væk i månedsvis. her i foråret fandt Per dem til mig, så nu må jeg hellere få dem brugt inden de bliver væk igen. 
Blomstermidten er lavet med retroflower i to størrelser, som er blevet gjort våde og rullet op om en strikkepind. Alle blomsterne har fået mist, så de skinner lidt. De grønne swirler er lavet med spellbinders. Stemplet kommer fra Scrapper.

Snart skal jeg ud på aftenluftetur med min hund. Fuglene synger helt fantastisk, men i Aabenraa er det en fugtig aften, så mon ikke jeg skal have regnjakke på???

Ha' en god aften 
Anne

7 kommentarer:

 1. Flot kort, og ja tag hellere regnfrakken med, her i Nordjylland har vi lige afsluttet et kæmpe tordenvejr med tilhørende åbne sluser, så vi har fået det vand vi kan bruge i dag og endda lidt til her, og måske kommer det din vej forbi, hvem ved?

  SvarSlet
 2. flot kort i dejlige farver

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint og så flot med din hjemmelavede blomst i midten

  God eftermiddag til dig

  SvarSlet
 4. wow så flot og ser supert ud med ur diesen

  SvarSlet
 5. Dejligt kort og smukke farver, flotte blomster i centrum af kortet

  SvarSlet