søndag den 29. september 2013

To damekort

Til en kollega, der havde fødselsdag tidligere i september, lavede jeg disse to kort. Hun endte med at få det turkise, men begge er lavet i farver hun kan lide. 
Baggrundspapiret på begge kort er en rest fra Karen Marie Klip. Det er sværtet på kanten med samme farve som motivfeltet på hvert kort. På begge kort har jeg brugt et Hero Arts stempel, som er stemplet med Versamark og embosset med klart pulver.


På det første kort er det Distress ink i farven "Worn lipstick", som danner baggrunden for damestemplet. Blomsterne i hjørnerne er sværtet med samme farve. Jeg har brugt et stykke gråt/sølvfarvet bølgepap for at give kortet lidt fylde og struktur. Under bølgepappet sidder der lidt gazebind, som også er farvet med "worn lipstick"


Det andet kort er farvet med distress ink i farven "Broken china". Igen har både baggrunden, blomsterne og gazen fået en tur med sværten. Derudover har jeg brugt glimmersten og et lille blår metalhjerte som pynt.

Det er nyt for mig at bruge gazebind, men på arbejde har vi netop ryddet op i alle vores hjørner og kroge, og bl.a. smidt adskillige gamle, utidssvarende falckkasser ud. Så tænkte jeg at jeg kunne afprøve om gaze var noget for mig. Jeg synes lidt det er noget bøvl at arbejde med, men jeg kan egentlig godt lide den effekt det giver.

Ha' en god aften
Anne


1 kommentar: