torsdag den 26. september 2013

7 års fødselsdagskort

Efter sommerferien var der et par drenge i Andreas' klasse, der holdt  forsinket fødselsdagsfest, og så havde jeg en rigtig god grund til at finde scrapsagerne frem. De har ellers levet et stille liv nede i skuffen det meste af sommeren. Det har simpelthen været alt for dejligt vejr til at sidde inde om aftenen. Af samme årsag har bloggen ligget stille i nogle måneder. Nu er jeg så småt kommet i gang med at lave kort igen, så der er håb forude.


Til Jonas fik jeg lavet dette kort. Jeg var inspireret af Ett Trykks artikel om hjemmelavede blomster (i juni-nummeret). Der var et kort, hvor der var lavet en "drengeblomst" med en roset og nogle stjerner. Sådan en mente jeg godt at jeg kunne lave til en 7 års dreng....... 
Jeg vil sige det sådan, at det gik fint med stjernerne, men rosetten havde jeg fået lavet for tyk, så den kasserede jeg - måske prøver jeg igen en anden gang, og ellers vil man høre mig sige, at jeg ikke er god ven med rosetter!
Cykelstemplet er fra Tim Holzt - jeg har stemplet med versa mark og embosset med blå pulver. Tillykke er skrevet med bogstaver fra et qk-alfabet (sophisticated). 7 tallet er lavet med en TH-die (vintage marked)

Ha' en god aften
Anne

4 kommentarer: