lørdag den 29. marts 2014

Konfirmationskort á la Tim Holzt

Jeg har kigget på Tim Holtz 12 tags of 2014, og foreløbig har jeg lavet et par kort inspireret af januar måneds tag. Se vejledningen her


Først lavede jeg det blå kort, med TH's udførlige vejledning åben. Det er fedt at vejledningen er så detaljeret og at man bliver ført hele vejen igennem. Jeg havde ikke helt de samme materialer, som blev brugt, men så har jeg kigget efter i mine egne sager og fundet noget, der kunne bruges i stedet. I vejledningen er det et tag, men for mig fungerede det bedre at lave et kort i stedet. 


Jeg blev faktisk så begejstret for kortet, at jeg efterfølgende liftede mit eget kort, denne gang i en pigefarve.....og senere igen som et fødselsdagskort i stedet for et konfirmationskort.



På alle tre kort er jeg startet med at lave en bund med distress ink. Jeg har sværtet på min "bagepapir" og sprøjtet vand på, hvorefter jeg har lagt papiret ned i farven. Derefter har jeg brugt distress ink sammen med en mask (et lommeur). Det store ur på alle kortene er en sissix die. På de første to kort har jeg malet uret med sort akrylmaling, og bagefter slebet noget af malingen af. Til sidst er de farvet med distress ink i en farve, der passer til kortet. Jeg har brugt forskellige bogstavtyper til teksterne langs kortenes kanter. Jeg har "splattet"med lidt dylusion på det første og det sidste kort, mens det midterste har fået nogle glimmersten.


Ha' en god weekend.
Anne

3 kommentarer:

  1. De er da superlækre! Jeg vil da lige tage et kig på den vejledning...

    SvarSlet
  2. Du har simpelthen bare fået tjek på den TH stil, det ser bare så godt ud! Og i øvrigt tak for sidst. Det var så hyggeligt
    Knus Karina

    SvarSlet
  3. Skønt. Det kunne jeg godt tænke mig at lære. Specielt det lilla er jeg helt vild med

    SvarSlet