fredag den 2. maj 2014

Kort med gesso, akrylmaling og modeling paste

Her i weekenden var jeg i sommerhus med 6 andre piger, og vi havde en fantastisk tur. Vi var dog én person i undertal i forhold til hvem der plejer at deltage....
Jeg ved ikke hvordan det gik til, men jeg var en lille smule træt da jeg kom hjem søndag eftermiddag.
Jeg var mere produktiv end jeg har været længe (hvilket ikke nødvendigvis er svært), og jeg fik lavet disse tre kort samt 4 layouts, som kommer i et senere indlæg. 


Til det første kort brugte jeg modeling paste, som jeg kom på igennem en stencil. Derefter sprøjtede jeg med dylusion inks i farverne lemon yellow, lime green og vibrant turquoise.......
Og så gjorde jeg næsten ikke mere. Et stykke filt-bort og et lille skilt med tillykke, det var det hele.


På det andet kort startede jeg med at lægge akrylmaling på med. Lidt for hurtigt derefter malede jeg med gesso omkring (og henover) den endnu våde akrylmaling.
Mens det hele stadig var vådt lagde jeg en stencil på, og sværtede med distress ink. 
Fordi malingen stadig var våd kom der en krakeleret effekt nogle steder. Det ser godt ud i virkeligheden, men på billedet kan man ikke se det.
Kortet drillede mig et stykke tid, fordi jeg ikke kunne se, hvordan jeg kom videre. Jeg "stemplede" små og store ringe på kortet med sort akrylmaling og dekorerede med sorte stjerner og en sort matte.
Rundt langs kanten er der gesso i klatter og en ujævn sort streg.


Det sidste kort lavede jeg mens jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle stille op med det ovenstående. Jeg havde fået nogle gamle bogsider, som jeg gerne ville lave noget med. Jeg gav en bogside et tyndt lag gesso, inden jeg satte det på den grå matte.
Det grå papir og den mønstrede baggrund er to sider af samme sag. Det grå hjerte har jeg stemplet med hvid skrift, for at gøre det lidt mere spændende.

Jeg er egentlig blevet godt tilfreds med mit "vintage-light" kort, men det blegner lidt sammen med de to kort der er fyldt med "griseri" og farve.

Det øverste kort tilmelder jeg hos Sweet Stamping, som har en udfordring uden mønsterpapir


Ha' en rigtig god weekend.
Anne

3 kommentarer:

 1. Great card, love the colours.
  Thanks for sharing with us at Sweet Stampin this week, Wedgie xxx

  SvarSlet
 2. Thanks for sharing at Sweet Stampin' this week.

  Susan

  SvarSlet
 3. Spændende teknik med Dylusion inks'ne. Det har givet en utrolig fed farve effekt.
  Thank you for playing with us at Sweet Stampin' this week. Håber så sandelig at du vil deltage igen i en af vores challenges.
  Pia :o)

  SvarSlet