tirsdag den 6. maj 2014

Malekursus i Hobbyboden

I søndags tog jeg til Odder og Hobbyboden, for at komme på malekursus. 
Det var annonceret som kursus med dylusion farver på lærred, og de farver er jeg ret vild med, men ikke så god til at huske at bruge....

Vi var seks kursister og Gitte førte os sikkert igennem trin for trin. Vi brugte gesso, akrylmaling og dylusion inks og det var på alle måder et kursus hvor vi fik lov at mærke på varerne... 
Fingrene var mere i brug end penslerne, og det er ikke alle, der er gode venner med gummihandsker.


Vi har hygget os sammen, og periodisk været helt stille..... i korte øjeblikke med koncentration.
Jeg har efterfølgende talt efter, og jeg tror der er 10 arbejdsgange, før vi var færdige med billederne.

Mit billede kom til at se sådan ud


Jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet, men det passer ikke ret godt til farven på væggene herhjemme (eller til møblerne eller de andre billeder på væggen). 

Det var meget inspirerende at være med. Lige nu har jeg blod på tanden og synes det kunne være sjovt at male flere billeder, men måske bruger jeg "bare" teknikkerne til noget af det andet jeg laver.

Ha' en god aften.
Anne


4 kommentarer:

  1. Jeg er selv helt vild med Dylusions og husker faktisk at bruge dem, men at lave billeder... Det havde jeg slet ikke tænkt på.
    Med det flotte billede du har fået lavet, er løsningen da... Nye møbler, tæpper, billeder og tapet, det skulle kunne gøre det :-)

    SvarSlet
  2. De billeder er bare super fede, og jeg er vild med de farver I har brugt, og synes selvfølgelig derfor, at de er de sejeste ha ha ha, Men virkelig flot arbejde hele vejen igennem.

    SvarSlet
  3. Det var bare SÅ godt et kursus, og jeg er også ret bidt af det.....
    Dejlig billedserie. Og tak for godt selskab på kurset. Altid en fornøjelse med dit gode humør.

    SvarSlet