fredag den 26. april 2013

Fødselsdagskort til dame på 50

Jeg har en nabo, der somme tider bestiller et kort hos mig. Denne gang skulle hun bruge et kort til en veninde der bliver 50. Opgaven lød,at det skulle være i stil med et konfirmationskort jeg lavede og lidt feminint pyntet.... "lige min stærke side". I stedet for et harmonikakort har jeg lavet et kort med dobbelt opslag.


Jeg har brugt et mønsterpapir fra Basic Grey "Porcelaine" samt to ark grønt papir med forskellig forside og bagside. Det mønstrede papir har jeg brugt som baggrund på for- og bagside samt på to af siderne inde i kortet. På Forsiden har jeg brugt det grønne papir til en urskive fra TH. Ovenpå har jeg sat et M skåret i almindeligt hvidt karton stemplet med et tekst-baggrundsstempel. Afslutningsvis har jeg pyntet forsiden med blomster og sommerfugl.


Når kortet åbnes er der først endnu  en urskive med tallet 50. Tallet er også lavet af almindeligt hvidt karton, stemplet med tekst. Jeg har brugt distress ink i farven "Old paper" til at sværte stemplet og kanterne på tallet. Midten af urskiven har jeg brugt til den modstående side, hvor jeg har sat fødselarens fødselsdato ind. Også her har jeg pyntet med blomster og en sommerfugl. Bogstaverne og sommerfuglene er nogle gamle bogstaver fra Karen Marie Klip.


Kortets sidste opslag er pyntet med en stemplet og embosset fugl, samt et banner, hvor teksten også er embosset. Jeg har levet et skrivefelt i hvidt, fordi kortets inderside er så mørkegrøn, at der vanskeligt ville kunne skrives en hilsen til modtageren.Skrivefeltet er pyntet med 4 hjørner lavet med en spellbinder.

Jeg deltager med kortet i scrapsisters fødselsdagshurlumhej opgave 3 hvor man skulle bruge "ombre" -  forklaret som en graduering af farver.

Det er alt for i aften. Vi har været til konfirmation i familien, så krudtet er vist brugt for i dag. Jeg skal bare have lavet lidt billedbehandling, så der også er noget til kommende indlæg her på bloggen.

Ha' en god aften.
Anne

1 kommentar: