lørdag den 27. april 2013

Fødselsdagskort til mand på 30 år

Jeg har lavet kort til en i familien, hvis lillebror snart bliver 30. Han har et hus han bygger om på og interesserer sig ellers mest for biler. Hus under ombygning kunne jeg ikke lige få passet ind, men en gammel bil havde jeg da, skønt de biler han interesserer sig for nok knap er så gamle som den på mit TH-stempel.


Som baggrund har jeg brugt et steampunkagtigt ark fra Graphic 45 med en masse tandhjul. Det er sværtet på kanterne med distress ink "Vintage photo". Alle de løse tandhjul er stanset ud med spellbinder dies. De er lavet af lys okker farvet papir, som først er sværtet med distress ink "Tea dye" og derefter dekoreret med distress stickles "Frayed burlap". Da det ikke gav nok "rust-effekt" er de til sidst sprayet med glimmermist "Harvest orange". Talllet er skåret ud i grønt karton og dekoreret med samme stickles. Bilen er stemplet på en rest DCWV papir fra serien "Fall". Bogstaverne  for neden er klistermærker fra simple stories "25 days of Christmas.


Inden i kortet har jeg lavet en lomme til penge. Stemplet der er fra Hobbyboden. Det er embosset  med samme farve som bilen på forsiden. Tandhjulet er "overskud" fra forsiden.

Kortet er med i Scrapsisters fødselsdagshurlumhej

Ha' en god weekend. Min er fyldt med småopgaver herhjemme i dag og et fortelt der skal rejses på Fanø i morgen. Jeg har sat mig for, at mine stuevinduer skal olieres udvendig - de trænger!! Det er perfekt vejr til det i dag - tørvejr og ikke alt for bagende varmt.

Anne

4 kommentarer:

  1. Skønt herre kort, dejlig inspiration:-)

    SvarSlet
  2. Rigtig flot herrekort du har lavet.
    Og ja, foråret byder på arbejde af enhver art. ......hihi.
    God søndag herfra.

    SvarSlet