mandag den 29. april 2013

Fødselsdagskort til dame på 60 år

Blandt familiens bestillinger var der også et fødselsdagskort til en dame der fylder 60. Hendes interesser var ikke sådan lige at flette ind, så i stedet blev kortet lavet med hendes forbogstav. J er for Jytte.


Til baggrunden har jeg brugt en rest mønsterpapir med sjalsmønster. Det er vist fra Artemio. Det har fået en ensfarvet rød matte i næsten samme farve, som går igen i det store J. Bogstavet har jeg skåret ud og derefter stemplet med et tekst baggrundsstempel. Stemplet og kanterne er sværtet med distress ink "Vintage photo".
Urskiven er en TH-die. Den er stanset ud i elfenbensfarvet karton, som også er sværtet på kanten.Sommerfuglene er lavet med en Cherry Lynn die.


Inden i kortet har jeg lavet en pengelomme. Jeg har brugt midten fra urskiven, som er blevet stemplet med tekst og sværtet på kanten med "Vintage photo". Tallet er lavet med det samme røde karton som J'et på forsiden og også her er det stemplet med tekst og sværtet på kanten. Pengelommen er sat på med 3d-puder, som sidder på de nederste to tredjedele af cirklen. Øverst er den åben. Tekststemplet er fra Scrapper.

Ha' en god uge
Anne


1 kommentar: