onsdag den 10. juli 2013

En kurv og et kort

I Ett Trykk fra april fandt jeg inspirationen til kurven nedenfor. Originalen var lavet af Wenche Wold
Jeg har forenklet kurven en smule, fordi jeg ikke har en helt smal kantpunch. Det er de røde papirer bag de prikkede strimler, som på min kurv bare er glatte.


Det bærende i kurven er lavet af et helt ark karton, som er delt i 9 kvadrater på 4". Indeni har jeg sat 5 kvadrater, som er lidt mindre. Strimlerne udenpå er 11 cm lange og henholdsvis 3,5 cm (det røde papir) og 3 cm (det mønstrede papir) brede. Jeg har hjulpet den buede form lidt på vej, men ellers kommer den næsten selv, fordi strimlerne er lidt længere end siden af kurven. Hanken er samme bredde som strimlerne på ydesiden, men i hele papirets længde. Det sidder fast mellem kurven og mønsterpapiret på indersiden


Til sidst er kurven dekoreret med bånd og blomster.


Da jeg var færdig med kurven lavede jeg et kort med lidt af mønsterpapir-resten. Den store lysegrønne blomst og den lidt mørkere grønne er nogle af dem jeg købte som ny, uerfaren scrapper, og aldrig har fået brugt. I mellemtiden forsvandt alle mine blomster i ca. et halvt år - det siger lidt om hvor meget jeg bruger dem. Den røde blomst i midten er en "rulleblomst" - en scallopcirkel, der er klippet i spiral og rullet sammen udefra og ind. Dem har jeg også brugt et par stykker af på kurven.
Kantpunchen er fra Martha Stewart og tekststemplet er fra Scrapper..

I denne uge står vi tidligt op selv om vi har sommerferie. Vi er ved at få skiftet nogle vinduer og få efterisoleret taget på vores hus, og håndværkerne starter allerede kl. 7! Det er forfærdeligt tidligt efter min mening. Til gengæld giver det mulighed for at få noget ud af dagen.

Ha' en rigtig dejlig sommerdag.
Anne

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha hvor er det skægt, jeg har selv lige lagt alt klart på mit bord til at lave denne kurv også, bare i andre farver. Syntes også den var vildt flot, og din er da bare fantastisk flot lavet og også i rigtig flotte papirer. Smukt arbejde på både kort og kurv

  SvarSlet
 2. Sikke en sød kurv. Den må jeg vist også prøve at lave.

  SvarSlet
 3. FIN kurv med matchende kort. TAK for din kommentar - som svar på dit spørgsmål - JEPS - man får hele molevitten med i dette sæt dies helt ned til de små nuttede lygtepæle. =0)

  SvarSlet
 4. Sikke dog en smuk og nuttet kurv!! og dit kort er også bare rigtig flot!

  SvarSlet