søndag den 14. juli 2013

Kort med optimistjolle

Min kollega som bestilte kortet med bilen kom med lidt kort varsel og spurgte om jeg også kunne nå at lave et kort til samme dato til en optimistsejler. Jeg har for rigtig mange år siden prøvet at sejle optimist,  men jeg kunne da ikke huske noget om hvordan sådan en jolle ser ud. 
(Min erindring siger, at det er et badekar med sejl, som små mennesker har nemmest ved at komme i.) Jeg må igen sige længe leve internettet - jeg lavede en billedsøgning i google, og vupti var der en masse at vælge imellem. 


Papiret som jeg har brugt til sejlet er noget jeg fik med i en ret stor pakke papir jeg købte. Der var store felter i blå og turkis, adskilt af striberne. Det var sådan noget papir, hvor jeg tænkte, at den hvide bagside  vel kunne bruges til at stemple på, men ellers ville være svært at få brugt. Pludselig var det helt perfekt til et sejl - det viser bare at man skal lade være med at smide noget væk!! Der kommer måske et tidspunkt, hvor selv det grimmeste stykke papir kan komme til ære og værdighed. Jollen er sat på en diskret prikket baggrund, som er sværtet på kanterne med distress ink "weathered wood". Bogstaverne er lavet med qk-alfabetet moxie.


Inden í kortet har jeg igen brugt det prikkede papir som baggrund. Pengelommen er lavet af samme papir som sejlet på forsiden. Stemplet er vist fra Hobbyboden.


På bagsiden har jeg brugt det prikkede papir, og dekoreret med overskydende stjerner fra borten på pengelommen.

Ha' en god aften.
Anne

2 kommentarer:

  1. Rigtig flot kort og især en lækker farve, du har brugt til det.

    SvarSlet
  2. Fedt kort, enkelt og lækre farver du har valgt!

    SvarSlet