lørdag den 30. marts 2013

Andreas på farten

Har nogen set en lille fyr med en blå cykelhjelm? 
Hvis man stiller det spørgsmål i vores nabolag, tror  jeg de fleste vil komme til at tænke på Andreas. Siden han var godt 2 år har cyklen været hans mest brugte transportform - både når vi lufter hund og når han skal i skole.  Somme tider synes han det ville være rart at blive kørt i skole, men da det sjældent kan lade sig gøre må han op på "hesten".


Jeg tror nok det ensfarvede/prikkede papir er fra Bazzill "Swiss dots". Papiret ovenpå er fra min nye store blok: My minds eye "So Sophie" Den er rigtig lækker, og der er mange flotte ark i. Der er selvfølgelig også nogle der er mindre oplagte, men det kan vist ikke undgås, når der er 60 designs.
Swirlen ved det nederste billede er stemplet med Versamark, som derefter har fået Perfect pearl. Oven på swirlen har jeg klistret turkise glimmersten. Swirlen ved det øverste billede er lavet med en spellbinder die.
Jeg har "ødelagt" kanten med vand og "vold" og bagefter sværtet med Distress ink "Broken china.

Lige nu er der "stilhed før stormen" i vores hjem. Det ene hold gæster er taget hjem og de næste komme først i morgen eller måske i aften.
Ha' en god påske
Anne2 kommentarer: