onsdag den 13. marts 2013

Naboens konfirmation

Vi er blevet inviteret til konfirmation hos naboen, og jeg har denne gang været i god tid med at lave kortet. Jeg blev inspireret af nogle "harmonikakort" jeg så i "Ett Trykk". De var vist med udførlig vejledning, så det var bare at følge opskriften og tilsætte sit eget pynt.


Kortbasen er lavet af et stykke ensfarvet vissengrønt karton fra Bazzill. Forsiden er pyntet med et stykke mønsterpapir fra Pion design. Serien hedder "Från mitt hjärta II" og papiret hedder "Kärleksförklaring". Det har jeg sat på en matte af ensfarvet orange karton. Roserne er nye -købt på vinterudsalg hos Unikscrap og sommerfuglen er en gammel en fra Karen Marie Klip. "Skiltet" er lavet med en spellbinderdie, og tekststemplet er fra Hobbyboden.


Kortets inderside er oogså papir fra Pion design. Denne gang fra serien "Sagan om Våren". Papiret hedder Blad. Englene først og sidst er fra Karen Marie Klip og tallene i datoen samt blomsterkransen udenom ligeså.
Stemplet er fra JustRite, og rummer et citat af Christopher Reeves: "Once you choose hope, anything is possible". Jeg synes det passer godt til en konfirmand.


I det midterste stykke af kortet har jeg skåret hul til penge - jeg måtte skære det i hånden, for min punch kunne ikke gå igennem så mange lag. Jeg har sat konfirmandens initialer ind, og på den sidste side, der endnu ikke er pyntet skal der være et tekstfelt. 
Da jeg samlede kortet var jeg ikke klar over, om det ville komme til at kunne foldes helt ud, så jeg kan skrive i det. Det er imidlertid ikke noget problem, men nu beholder jeg tekstfeltet ude indtil jeg har skrevet.


Bagsiden er lavet med samme papirer som forsiden, bare fra et sted, hvor blomsterne ikke er så dominerende. 
Hvis nogen er i tvivl, så er konfirmanden en pige.

Ha' en god dag.
Anne

8 kommentarer:

 1. Skønt kort du har lavet.

  SvarSlet
 2. Hej Anne Tusind tak for sidst, det var et par rigtig hyggelige dage vi havde der! Rigtig søde kort du har lavet!

  SvarSlet
 3. Rigtig fine kort du har fået lavet

  SvarSlet
 4. Det er da nogle flotte kort du har lavet:)

  SvarSlet
 5. Super flot kort Anne og tak for sidst, det var hyggeligt at se dig! :)
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet