søndag den 10. marts 2013

Sommerfugle i alle regnbuens farver

I dag er det "dagen derpå", og mit energiniveau passer bedst til at sidde i nattøj med tæppe og pc.
Jeg har været til convention i Middelfart i går. Tusind tak til arrangørerne og forretningerne, der gør et kæmpe arbejde for at vi andre kan hygge os.
 Det var en rigtig dejlig dag, hvor jeg har været sammen med søde piger og begravet mig i min dejlige hobby, samt suppleret op på ting jeg absolut ikke kunne undvære. Denne gang var indkøbene dog mest praktiske opbevaringsting. 

Jeg har købt en tote som skal afløse min blikæske med værktøj og skriveting, så jeg ikke altid skal grave til bunds for at finde det jeg mangler.

Til mine dies har jeg købt en opbevaringskasse med magnetiske faneblade. Jeg har længe været træt af de blisterpakninger som er originalindpakningen, så jeg forventer, at det bliver lettere at få fat i den enkelte die nu.

De mere spændende ting jeg har købt er en stor papirblok med 180 stykker mønsterpapir, et par dies med juleornamenter, en hvid sværte, en serie stjernedies, og 4 danske tekststempler.


For at det ikke kun skal blive et tekst-indlæg kommer der lige en kortserie jeg lavede for et par uger siden.
På en af mine rundture på Pinterest så jeg en serie kort med sommerfugle i alle mulige farver. Jeg havde selv samme stempel, så jeg snuppede ideen. Stemplet jeg har brugt til alle sommerfuglene kommer fra Hero Arts. Jeg har stemplet med sort Stazon på almindeligt hvidt karton
 Jeg har farvelagt sommefuglene med en svamp og distress ink i farver der passer sammen. 
På det første af disse grønne kort har jeg brugt Peeled paint og Pine needles.  På det andet grønne kort er det Shabby Shutters og Peeled Paint og muligvis Old paper.


Det blå kort er farvelagt med Weathered Wood, Broken China og Faded jeans


Det lilla kort er farvelagt med Milled Lavender og Brushed Corduroy.


Til det brune kort har jeg brugt Tea Dye og Frayed Burlap


Den lyserøde sommerfugl er farvelagt med Tattered rose og Worn Lipstic.Her har jeg brugt Dried Marigold og Spiced Marmalade og for afvekslingens skyld har jeg monteret på kraft-karton i stedet for hvidt.


Den gule sommerfugl er farvelagt med Scattered Straw og Mustard Seed.

De to tekststempler på kortene kommer begge fra Hobbyboden.

Da jeg lavede dem var det som at sidde med et stykke af regnbuen, og jeg blev helt glad over farverne og tanken om en sværm af sommerfugle. 

Ha' en god dag
Anne

6 kommentarer:

 1. Sikke en skøn kortserie du har fået lavet. Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 2. Rigtig fine kort du har lavet.
  Ja her er det også dagen derpå. Men en skøn skøn dag igår.

  SvarSlet
 3. Utroligt smukke kort. Jeg er vild med sommerfugle.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig tur til Convention.
  Og det er nogle rigtig fine sommerfuglekort.

  SvarSlet
 5. Det ser da bare rigtig godt ud...

  SvarSlet
 6. Dejlige sommerfugle og kort i CAS kategorien. Kan godt forstå at energien ikke har været så stor hos dig, nattøj og hygge har også været dejligt her hos mig ;-)

  SvarSlet