mandag den 11. marts 2013

Konkurrencebidrag til convention

Til convention var der både kort- og layoutkonkurrencer. Der var en farveudfordring og en skitse inden for hver kategori. 


Jeg har kun lavet farveudfordringen i kortkonkurrencen. Man skulle bruge mindst to af følgende fire farver: mørk lilla/violet, lys lilla, lyserød/rosa og grøn.
Jeg har sværtet baggrunden med distress ink i farverne milled lavender og brushed corduroy. Bagefter har jeg stemplet med swirler fra TH og et skumstempel af ukendt oprindelse. Især skumstemplet blev for markant, så det blev sprayed med lidt vand.
Ginen er fra Waltzing mouse. Den er stemplet med Versamark og derefter embosset med mørk-lilla. Sommerfuglene er lavet med en die fra Memorybox, og derefter sværtet lidt mere lilla. Tekststemplet er fra Hobbyboden.Til farveudfordringen i layoutkonkurrencen skulle man bruge to af følgende farver: rustrød, sandfarvet, petroleum og brun. Baggrundspapiret er mere sandfarvet i virkeligheden end på billedet. Den rustrøde blev den mest dominerende med mønsterpapiret, magic mesh, glimmermist og matterne under billederne. Bogstaverne har fået glossy accent for at træde lidt tydeligere frem, og er desuden tegnet op med en tynd blå streg.


Jeg påbegyndte skitseudfordringen, men blev ikke færdig inden fristen, så dette layout deltog ikke. Forskellen er ikke så stor, for jeg plejer uanset ikke at vinde i konkurrencerne. Jeg hygger mig med at lave udfordringerne, og bliver netop udfordret.
Det røde og det  grønne papir er ensfarvet karton fra Bazzill. Det mønstrede papir er fra Prima - det hedder Umbrella collection - Splash. Den lille die i hjørnet er fra Spellbinders - nyindkøbt på januarudsalget hos Scraphoouse og leveret på convention. Det samme gælder det grønne bånd. Borterne i det røde karton er lavet med en Martha Stewart punch.

Ha' en god dag
Anne

4 kommentarer:

  1. Lækre projekter du fik lavet.

    SvarSlet
  2. Fine ting du har deltaget med...og næsten deltaget med.
    Kortet så jeg da, for det var netop lige så flot, at jeg blev opmærksom på det.
    Tak for en hyggelig dag. Håber du har fået dig indrettet færdig i dine nye tasker....

    SvarSlet