torsdag den 21. marts 2013

Kort i grønne og blå nuancer

Jeg har været i gang med sværter og stempler til alle kortene i dette indlæg.
Det er distress ink i forskellige farver der udgør bunden samt nogle af stemplerne.

På det første kort har jeg brug "Scattered straw" og Mustard seed" til det gule og "Broken china" til det blå i baggrunden. Harlekinternene er et stempel fra TH - også lavet med "Mustard seed". Blomsten er fra Hero arts. Den er stemplet med Versamark og har derefter fået Perfect pearl. Damen er fra hero arts. Hun  er stemplet med Versamark og derefter embosset på en side fra en gammel bibel.
Kortet er pyntet med guldtråde og glimmersten.


Det andet kort er lavet med "Weathered wood", "Shabby shutters" og "Broken china" på baggrunden. Yderst til venstre har jeg sværtet igennem en mask. I højre side har jeg stemplet med harlekintern i farven "Peeled paint". Båndet er et stykke mørkegrønt organza. Stemplet er fra Hobbyboden og manden er fra TH.


På det tredje kort er baggrunden lavet med "Broken china", Shabby shutters" og enten "Scattered straw" eller "Mustard seed". Både swirlerne og harlekinternene er fra TH- stempler. Ternene er sværtet med "Mustard seed"  og swirlerne med "Peeled paint". ....Og manden? han er fra TH.

Ha' en rigtig god aften.
Anne


3 kommentarer:

  1. Rigtig flotte og gennemførte kort du har lavet.

    SvarSlet
  2. Super flotte kort du har lavet og fedt at se forskellige teknikker med Distress Ink. Det er alt for sjældent jeg får brugt mine, men det kommer nok igen.

    SvarSlet
  3. Rigtig fine kort du har lavet : )

    SvarSlet