fredag den 3. maj 2013

På skovlegepladsen

Jeg har haft "næsten-stilstand" på layouts i lang tid. Jeg synes egentlig stadig, at det er rigtig hyggeligt at lave dem, men somme tider er det bare mere overskueligt at lave kort. I den sidste tid har jeg selv og andre haft brug for mange kort til konfirmationer og fødselsdage.

Her er der billeder fra en fugtig eller regenende dag på Fanø.
De papirer der passede bedst til farverne i billedet får det hele til at se lidt efterårsagtigt ud, men faktisk er billederne fra starten af juli.....en typisk dansk sommer???

Det ternede papir i midten er fra DCWV's serie "Fall". Baggrunden, mattten bogstaverne og myrerne er lavet af to forskellige tofarvede ark karton som jeg købte i CC-Hobby for et par år siden.
De små bogstaver er et QK-alfabet og de store er tegnet af og skåret i hånden. Træet er lavet med en TH embossing-folder, og derefter skåret ud. Myrerne er en QK-die.

I denne weekend skal jeg på scrap-weekend i et sommerhus med 5 andre piger. Der er et par opgaver, god mad og en masse snak forude og jeg glæder mig. Mon ikke sådan en weekend sætter lidt "fut" i kreativiteten??

Ha' en rigtig dejlig forårsweekend.
Anne

3 kommentarer:

  1. Flot layout. Rigtig god weekend.

    SvarSlet
  2. Super fint Lo. Jeg kan rigtig godt lide skriften! Rigtig god tur i sommerhus, det lyder som en rigtig god weekend!

    SvarSlet
  3. Super flot LO. God weekend.

    SvarSlet