fredag den 17. maj 2013

Scrapweekend i Hejlsminde

Hvor tiden dog flyver! Det er allerede 2 uger siden, jeg var i sommerhus med 4 andre tøser med et passioneret forhold til scrap og kort. Vi skulle ellers have været 9 i alt, men sygdom gjorde at vi fik mandefald. Det var en fantastisk weekend, hvor vi hyggede - spiste godt og "nussede" med papir i alle farver og størrelser.


De første to kort her er lavet med baggrundspapir fra My minds eye, fra den blok der hedder "So Sophie". Banneret på begge kort er en rest Graphic 45. Stemplerne på det øverste kort er fra Tim  Holtz, og på det nederste har jeg brugt stempler fra Hero Art's. Begge kort har fået en lille smule twine, og på det ene har jeg pyntet med halvperler.
Blomsten på det rustrøde kort er fra TH. Den er sværtet med cat's eye i terracotta. Tekststemplet er fra Scrapper og "skiltet" er en spellbinder die. Baggrundspapiret er en rest - muligvis fra Artemio.


En af de fantastiske ting der er ved at være sammen af sted er, at vi kan låne af hinanden. Kortet her har jeg lavet med Camillas stempel fra Hero arts
Hele baggrunden er stemplet og embosset med klar pulver. Derefter er den farvelagt med distress ink. Til blomsterne har jeg brugt "scattered straw" og "mustard seed". Bladene er farvelagt med "shabby shutters" og "peeled paint". baggrunden mellem blomster og blade er farvelagt med "broken china". Med en spellbinder die har jeg lavet skiltet.


...og nu til noget helt andet.
... i hvert fald farvemæssigt. Dette kort i pink og lilla er lavet af nogle af de rester, jeg fik ud af mit ene LO i weekenden. Den pink i baggrunden er fra Bazzill  - det hedder vist nok Swiss dots.Den mørk-lilla bort og det lyserøde felt er lavet med spellbinder dies (og hvem nævnte ordet afhængighed). Stemplet er fra TH. Det er embosset med mørk lilla pulver. Kanterne er sværtet med distress ink "dusty concord". Blomsterne er fra Unik, og bladene kom fra Annettes æske med den slags småting.Igen har jeg været på "lånemarkedet". Stemplet med uglen er fra Hero arts, men er desværre ikke mit eget. Også det er lånt fra Camilla. Baggrundsstemplet er mit eget fra Hero arts. Før jeg stemplede nogen af dem havde jeg lavet en baggrund med distress ink. Derefter har jeg stemplet baggrundsstemplet  - vist sværtet med distress ink "frayed burlap". Uglen er stemplet med versamark og embosset. Uret oven på båndet er lavet med et TH stempel sværtet med "walnut stain" og bagefter stemplet med samme stempel som baggrunden, bare sværtet med "tea dye".


I løbet af weekenden fik jeg også lavet to layouts. Matten på det første er vist fra Artemio - blokken hedder "antique dots". Baggrunden kan jeg ikke huske, men den er fuld af smukke jordbær bagpå. Det er uden tvivl for jordbærrenes skyld, at jeg har købt papiret, men nu var det den grønne mønstrede side der passede bedst til billederne. Grenene i bunden er lavet med en die fra Memory box "woodland branch". De store bogstaver er en TH alfabet-die. De har efterfølgende fået glossy accent. De små bogstaver er qk alfabetet Moxie.


Det sidste jeg fik lavet i løbet af weekenden var vores "blindlift" opgave. Camilla havde lavet en opskrift til os ud fra et LO hun hade set. Det er meget abstrakt, og det er sjovt at vi læser opskriften vidt forskelligt. Næste år skal vi lave den hjemmefra, så vi ikke lader os lede af hvad de andre siger.

Det er nok for denne gang. Tak til de søde piger, der var med på turen. Det var fantastisk godt selskab og jeg glæder mig allerede til næste år i maj.....

Foran os venter en lidt travl pinse, som både byder på min svigermors fødselsdag og vores lille nevøs barnedåb. Jeg håber på at vejret viser sig fra sin milde og solrige side - både fødselsdagen og barnedåben bliver bedre med lidt ordentligt vejr.

Ha' en rigtig dejlig pinse til alle der læser med.
Anne


4 kommentarer:

 1. Det er vel nok mange fine ting du har nået at få lavet, mens du var på sommerhustur.
  Imponerende så mange teknikker du har været inde over... men det er jo også lettere når man er sammen af sted... og man bli'r måske lidt modigere... ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det mange skønne kort og layouyts du har lavet og så forskellige. Dejligt at kunne låne :-))

  God pinse til dig.

  SvarSlet
 3. Ja, det var en dejlig tur. Jeg har sågar fået en forespørgsel om sommerhuset lejes ud, for det ligner noget der er velegnet til en flok scrappepiger. Og det er jo så rigtigt.
  Du var da også flittig med alle de kort du fik lavet. Især det med uglen er jeg ret vild med.
  Jeg glæder mig allerede til næste års scraptur.
  God pinse.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige kort du har lavet og brugt så mange forskellige teknikker og materialer. Rigtig flot.

  SvarSlet