mandag den 13. maj 2013

Taskekort til et guldbryllup

I sidste uge fik jeg en mail..... Det er der sådan set ikke noget underligt i, for det får jeg tit, men denne mail var fra én jeg ikke kender. Afsenderen havde set et af mine taskekort på bloggen og ville gerne have sådan et. Magen til kunne i midlertid ikke lade sig gøre, men ét i samme stil med andre papirer kunne det blive til. Det er til et guldbryllup.

Når kortet er lukket ser det sådan ud. Skiltet med 50-tallet er lavet med en spellbinderdie. Kanten af klappen er lavet med én fra samme sæt men lidt større. Swirlerne er også lavet med spellbinderdies. Kortbasen er et stykke ensfarvet karton fra Bazzill.


Begge slags mønsterpapir er fra min nye blok "So Sophie" fra My minds eye. Bogstaverne er lavet med en alfabet-die fra Tim Holzt. Årstallene er lavet med qk-alfabetet Moxie. Alle hjerterne er lavet med en qk-die. Skiltet med årstallene og skrivefeltet er lavet med spellbinders


Ha' en god dag
Anne

6 kommentarer:

  1. Det er et flot gennemført kort.

    SvarSlet
  2. De tasker er bare sååå flotte.

    SvarSlet
  3. Sikke et flot og gennemført kort! Der findes bare ikke noget bedre end når folk man ikke kender, synes om det man laver. Og så ligefrem bestiller hos en! tillykke med anerkendelsen!

    SvarSlet