tirsdag den 2. december 2014

Julekortkursus 1. november

Jeg vil forsøge at lave et blogindlæg hver dag indtil jul. De første mange dage vil der være julekort, som jeg har lavet mens jeg fulgte julekortkurset på Scrapsisters. Det har været utroligt inspirerende og somme tider virkelig en udfordring for mig. 

Det første kort er et staffelikort med et skjult skrivefelt, som Lisa har lavet vejledningen til. 
Lisas blog kan du se her
Jeg havde ikke så mange af de materialer hun brugte, så jeg måtte lægge hovedet i blød. 
Det var en sjov teknik med rammen med hul i, og det kunne godt blive et kort jeg laver flere af (men kun på dage, hvor jeg har god tid).Jeg har taget hul på mine juleforberedelser, men ikke nødvendigvis i den rækkefølge, som jeg havde troet/håbet.
Jeg købte en adventskrans en uge i god tid, men har endnu ikke fået den pyntet, fordi jeg havde for travlt i sidste uge. Vores kalenderlys står foreløbig i en stage, men jeg har hentet grønt til en dekoration......så må vi se, om jeg får den lavet inden lyset er brændt ned.

I dag så vi de første to afsnit af Tidsrejsen på DR. Min søn på 8 havde ellers besluttet sig for at se Jullerup Færgeby, fordi han spiller én af sangene derfra på violin. 

Da vi spiste aftensmad ønskede jeg, at der kunnevære flere timer i døgnet. Måske ville det være klogere at tilpasse juleforberedelserne til den tid der er tilovers når jeg har været på arbejde.

Da julekalenderen var slut, og Andreas var puttet, gik jeg i gang med at overtrække honninghjerter. Hvert år laver jeg både marcipankonfekt og honningkager, så jeg er vant til at arbejde med flydende chokolade. Det var dog ikke at mærke her til aften - håndelaget var endnu ikke helt på plads, så det var mere besværligt end jeg husker det......eller også havde det bare været en aften velegnet til afslapning og dovneri. 

Nu er det snart sengetid for mit vedkommende.
Ha' en god aften.
Anne6 kommentarer:

 1. Det er et spændende julekort, og ja nogen gange må man tænke meget kreativt, hvis man ikke lige har de materialer det var "meningen"man skulle bruge

  SvarSlet
 2. Det er så fint dit kort.

  SvarSlet
 3. Lækkert kort, men kurset på SS var også fuld af gode ideer :D

  SvarSlet
 4. Flot kort - jeg har også kurset liggende, så jeg glæder mig til at gå i gang med de forskellige udfordringer ;)

  Ja, tiden flyver afsted og jeg når vist ikke engang halvdelen af det planlagte til trods for at jeg er på barsel - eller også er det netop derfor. Alle de ting man selv og andre synes, man kan nå "når man nu bare går hjemme" ... men det vigtigste i december må nu engang være at hygge og det lyder det jo til, at du fik tid til med din dreng :)

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig flot julekort.

  SvarSlet
 6. Det er et rigtig flot kort, du har lavet, jeg har slet ikke fået nogen af dem lavet endnu, men håber da det kommer snart LOL. Jeg har det lidt som dig, døgnet har bare for få timer .

  SvarSlet