torsdag den 4. december 2014

Julekortkursus 3. november

På julekortkursets tredje dag fik vi en smuk vejledning på et helt enkelt kort i hvidt og guld. 
Det var Mulle (eller Camilla som hun rigtigt hedder) der havde lavet inspirationen og vejledningen.
Camillas blog kan du se her

Dagen før var mit kort end i hvidt og guld, så jeg tænkte, at jeg ville prøve noget andet, og valgte en mørk farve i stedet. 
På billederne ser den blå ud, men i virkeligheden er den lidt mere grå. 
Set i bakspejlet skulle jeg nok have holdt mig tættere på vejledningen, for jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. Det nederste billede er indersiden af kortet, hvor jeg har stemplet samme motiv som på forsiden samt et "god jul".Her til aften har jeg hakket chokolade nok (håber jeg) til at overtrække resten af honningkagerne. Jeg fravalgte at overtrække i dag, for koncentrationen er nok større i morgen eftermiddag.

Jeg har skrevet årets første julekort her til aften - jubeloptimisten i mig havde fundet en del flere frem, men jeg tror det kan være godt at passe min sengetid. Mon ikke jeg finder tid i løbet af de næste par dage til at skrive lidt flere. 

Det er nogen af jer, der har kommenteret på, at der allerede er mus i mit hus....honningkagehuset altså. Det er fordi Andreas har fået det, og fordi jeg synes det er bedre det bliver spist mens det er frisk i stedet for måske at smide det ud, når det har samlet støv hele december.


Ha' en god aften
Anne4 kommentarer:

 1. Ja du har helt ret med det med at spise huset mens det er frisk, og ikke støver for meget i munden.....
  Dit kort er da fint, uanset hvad farve det nu her. For mig ser det også blå ud.

  God fornøjelse med chokoladeovertrækket, når du er frisk igen!

  SvarSlet
 2. Mundvandet løber... men tror du, chokalden hjælper at holde musene væk???
  Ser godt ud med den guldembossing på blåt karton!

  SvarSlet
 3. Ja det ser bestemt også blå ud for mig, og det synes jeg så er smadder flot, og især med den guldembossing, som er helt brilliant og lækkert.
  Og du har helt ret med huset, det er et stort arbejde bare for at må ende med at smide det ud, men hørte om en der lavede det helt færdigt, og så gav det en ordentlig omgang lak, både udenpå og indeni, så hun gemmer det fra år til år nu og bruger det til dekoration hvert år, så det kunne jo også have været meningen.

  SvarSlet