lørdag den 8. december 2012

Andreas og "Marcus"

Egentlig fejrer vi ikke halloween i vores familie, men Andreas synes der skal være en græskarlygte.  Jeg synes det er meget hyggeligt med lys i en mørk tid, så vi laver den sammen (indtil nu har det mest været mig).
Uvist af hvilken grund skulle lygten sidste år hedde Marcus. Hvor han fandt det navn aner jeg ikke, men det var ok at være på fornavn med lygten.

Baggrundspapiret er Basic Grey "Eerie - screech". De to borter er fra Graphic 45 - en serie med Alice i Eventyrland. De store bogstaver har jeg tegnet af fra et alfabet jeghavde liggende, hvor farverne ikke lige passede. De små bogstaver er qk-alfabetet "Zoe". Jeg har tegnet rundt om bogstaverne med en sølvpen for at fremhæve dem.I går nåede jeg ikke at blogge. Andreas havde en klassekammerat med hjem, som blev til aftensmad og julekalender. 
Thilde og jeg lavede lidt juleklip sammen da vi havde spist - til Andreas' store fortrydelse. Han syntes vist det var for svært at flette julehjerter.


I aften skal jeg til julefrokost på mit arbejde, men inden det er der lige lidt marcipan, der skal overtrækkes og en hund der skal luftes igen.

Ha' en god weekend.
Anne 

6 kommentarer:

 1. Skønt Holloween LO. Han ser stolt ud ham Andreas. Er det ham der har lavet græskarhovdet ?

  SvarSlet
 2. Lækkert LO. Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 3. Flotte farver på det LO, ELSKER lilla :)

  SvarSlet
 4. Skønt Halloween Lo : )
  Rigtig god 8 dec

  SvarSlet
 5. Man kan godt holde på hyggelige traditioner uden t gå vildt op i dem.
  Vi lavede også kun græskar hjemme hos os, da mine drenge var små.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. ejjj hvor er det bare super flot,
  rigtig god 8 dec.
  knusss♥

  SvarSlet