fredag den 21. december 2012

Årets korteste dag

I dag vender det og lyset kommer tilbage til os. Nu er klokken 16 og det er allerede tusmørkt uden for.

I denne uge har jeg måttet sande, hvad John Lennon sagde for mange år siden: 
"Life is what happens while you're busy making other plans."

Som de fleste voksne i denne tid havde jeg lige en plan eller to om hvad jeg skulle bruge fritiden til. Jeg skulle gøre gavemærker klar, brænde mandler og pakke de ting vi skal have med til jul. I stedet ramte jeg en lungebetændelse. Den kom snigende i tirsdags og har stort set holdt mig sengeliggende siden - Sovende vel at mærke. 
Først i dag har jeg været vågen hele dagen, men har puttet mig med en dyne og en bog på sofaen.

I dag skulle vi have været på besøg hos min svigerfamilie - ønske glædelig jul og bytte julegaver. Den tur fik Per og Andreas lov at tage alene. Det var både af hensyn til mig og dem - mine baciller har det trods alt bedst her hos mig.

Heldigvis må jeg konstatere, at det jeg manglede at gøre kan uddelegeres eller aflyses. Per blev sendt af sted til 10'eren efter gavemærker og manglen på brændte mandler erder nok ingen der for alvor lægger mærke til når fadene fyldes med hjemmebagte småkager og konfekt. Så er jeg overbevist om, at enhver kan få stillet kaloriebehovet.

Afhængig af vejrmeldingerne sætter vi kursen Nordpå enten i morgen eller søndag - lover de isslag søndag er det med at komme af sted inden!!

Måske når jeg at skrive mere, og tage billeder af et eller andet inden jul. Ellers må alle der læser med have en glædelig jul med familien. Jeg håber I alle glædes med jeres kære.

Knus Anne
1 kommentar:

  1. Hej Anne stakkels dig at blive ramt af en lungebetændelse her op til jul øv øv god bedring og rigtig glædelig jul til dig og dine!

    vh Karina

    SvarSlet