onsdag den 12. december 2012

Det er koldt derude.....

I dag har været en fantastisk flot vinterdag og bidende kold, hvis man var ude længe. Sneen og disen i morges fik landskabet til at se helt eventyragtigt ud. Fjorden var så meget varmere end luften, at det så ud som om den dampede - lidt som når Mosekonen brygger. Flere gange om ugen er jeg med en lille færge mellem Jylland og Als, og i morges da jeg kom til Hardeshøj tog jeg billeder. Desværre havde jeg kun min telefon, men der var så smukt.I dag lykkedes det at få sat juletræet på fod, så Andreas og jeg kunne pynte det. Det var rigtig hyggeligt. I virkeligheden er træet alt for bredt til vores lille stue, men det var det træ Andreas syntes vi skulle købe.

Her er Andreas lige startet med at hænge pynt på. Jeg har samlet juletræspynt i mange år - mest glaskugler, men også nisser og andet pynt.


Per fotograferede os mens vi var i gang.


Her er det så - næsten færdigt, jeg mangler kun at sætte lys i stager og på træet. Vi pynter træet så tidligt, fordi vi aldrig er her i huset juleaften. Tidligere hang jeg alle kuglerne på en stuebirk, men den er gået til. Når vi når til jul er træet knastørt, men indtil da kan vi glæde os over det.

Ha' en dejlig kold decembernat.
Anne

3 kommentarer:

 1. Skønt foto fra Ballebro - Hardeshøj. Sikke en stemning med mosekonebryg. Sådan så her ud forleden, og jeg syntes det var lidt uhyggeligt. Jeg manglede solen...
  Skønt og ualmindeligt smukt træ. Andreas har bestemt god smag. Vi burde arve træet, for vi skal først bruge træet den 23. december.....haha.
  Vi skal på juletræsjagt i næste uge.
  God aften herfra.

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt vinterbillede, man fornemmer virkelig kulden. Flot juletræ I har pyntet.

  SvarSlet
 3. Ja det var koldt i morges men også utrolig flot.
  Dejligt at I fik juletræet op og flot er det blevet.

  SvarSlet