onsdag den 5. december 2012

Honninghjerter

Jeg holder rigtig meget af honninghjerter, og har indført som fast juletradition, at vi selv skal bage dem.

Jeg har fundet en god opskrift i "Julebogen" af Theresa Maria Jessing (bonderøvens kone). Det er ikke en af den slags opskrifter, men bare lige kaster sig ud i når der kommer uventede gæster, for noget af dejen skal stå i mindst 14 dage og gerne 1 måned.

Sidste år bagte Andreas og jeg ca. 130 honningkager. Det er rigtig mange både når de skal laves og når de skal spises, så i år har jeg kun lavet halv portion. I år havde vi en af Andreas' legekammerater på besøg til bagedag, men de to drenge lavede "kun" én plade hver, så var det ikke sjovt længere.

Baggrundspapiret er fra My minds eye, og serien hedder "Lost & found Christmas". Det er så fint papir, at der ikke skal meget pynt til. På billedet kan man ikke se det, men swirlerne og den røde streg langs kanten er lavet med glimmer..... hvilket betyder, at bare papirerne fra den serie har været ude af posen er der rødt glimmer i hele stuen og også på mig!

Ha' en delig kold vinterdag
Anne

10 kommentarer:

  1. Flot LO og lækkert papir!
    Jeg havde selv overvejet at lave honningkager i år, men kom i tanke om det alt for sent, så det må blive næste år :)

    SvarSlet
  2. Super flot LO. Ja, det papir kræver ikke ret meget pynt - lige min stil. Men trist at der er glimmer over det hele bagefter.
    Honningkager mums...

    SvarSlet
  3. Flot Lo du har lavet ; ) uha en 14 dage eller en mdr. Før det er vist mere end min planlægning kan klare mht honningkager dej : ) sikker på de smager himmelsk : ))
    Rigtig gid 5 dec

    SvarSlet
  4. Super flot layout der oser af hygge og jul
    Rigtig god 5. dec til dig

    SvarSlet
  5. Hvor er det bare et lækkert LO :)

    SvarSlet
  6. super flot LO♥

    rigtig god 5 december til dig.
    knusss

    SvarSlet
  7. Hvor er det et dejligt jule layout.!

    SvarSlet